Copán (Honduras)

Een bezoek aan Copán mag bij de beroemde Maya Route niet ontbreken

Copán (Honduras)

Oude Mayastad Copán

De Maya’s woonden in een gebied dat nu bestaat uit Zuid-Mexico, Guatemala, Belize en het westen van Honduras. De oude Mayastad Copán ligt net over de grens van Guatemala in de groene heuvels van Honduras. Het wordt samen met Tikal, Chitchen Itza en Palenque beschouwd als een belangrijk plek in het antieke Mayarijk. In de hoogtijdagen had het een bevolking van ruim 20.000 bewoners, vele malen meer dan dat het huidige koloniale dorpje nu doet vermoeden. Er is veel bewaard gebleven van deze oude stad en deze archeologische site wordt vooral geroemd om zijn prachtige gedetailleerde bouwwerken, inscripties en versieringen. Het mag niet ontbreken op de beroemde Maya route.

Rondreizen door Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Copán (Honduras)

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top