Rio Dulce en Livingston

De Rio Dulce slingert door het land totdat de rivier uit mondt in de Caraïbische kust bij Livingston.

Rio Dulce en Livingston

Caribisch Livingston

De Rio Dulce (Sweet River) slingert zich een weg door prachtige kloven en valleien naar de Caribische kust bij Livingston. Op sommige stukken steken de wanden van de kloof aan beide zijden ruim 90 meter boven het water uit en zijn prachtig bedekt. Wilde bloemen steken uit het gebladerte, er zijn aapjes en toekans en kleine watervalletjes. De rivier mondt ten slotte uit in de Caraïben bij Livingston. 
Livingston staat bekend om de bijzondere mix van Garífuna, Afro-Caraïben, Maya en Ladino mensen en cultuur. Slechts bereikbaar per water wordt Livingston ook wel Buga - dat mond betekent in Garífuna - genoemd door de ligging aan de monding van de rivier. De eigen cultuur, keuken en muziek maken van Livingston een bijzonder stadje!

Rondreizen door Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top