Casa Prana

Sprookjesachtig hotel op een weelderig begroeide heuvel aan Lake Atitlan

Casa Prana

Luxe hotel met betoverende ligging

Het Casa Prana Hotel in Atitlan ligt in Santa Cruz la Laguna, een baai die wordt beschouwd als de sereenste van het meer. Wandel door de uitgestrekte weelderige tuin en neem de adembenemende uitzichten over Lake Atitlan en de omliggende vulkanen in u op. Verscholen in de natuur en afgesloten van autowegen is deze prachtige accommodatie alleen te bereiken per boot, helikopter of te voet. Where the world can't find you...

Tips & Tops van Casa Prana:

  • Mogelijkheid om het hotel exclusief als groep te reserveren of individueel in één van de acht stijlvolle suites
  • Vraag een privé yoga sessie aan met een ervaren trainer
  • Ontspan in het kristalheldere buitenzwembad 
  • Het privérestaurant serveert lokale gerechten met ingrediënten uit eigen tuin
  • Van rustige en ontspannen activiteiten als golfen en een bezoek aan de lokale markt tot aan extreme en inspannende activiteiten als ziplinen en vulkaanhikes, alles is mogelijk 

Rondreizen door Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top