La Lancha

Een prachtig resort, gelegen bij de Mayastad Tikal

La Lancha

Romantisch resort bij Mayastad Tikal

La Lancha behoort tot de mooie Coppola Resorts. Met een unieke ligging op een heuvel in het regenwoud met uitzicht over het magische meer van Peten-Itza is dit intieme en romantische Francis Coppola Resort de ideale uitvalsbasis voor de mysterieuze Mayastad Tikal. De 10 casitas/cabañas zijn ingericht met Guatemalteekse textiel en hebben uitzicht op het meer of staan juist midden in de jungle met tropische vogels en apen rondom. Het authentieke restaurant serveert traditionele gerechten.

Tips & Tops La Lancha Guatemala:

  • Boot- en kajaktrips over het meer mogelijk vanuit de lodge
  • Canopy walkway ideaal voor birdwatchers
  • Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Tikal
  • Verkoelend zwembad voor na een bezoek aan de tropische jungle

Rondreizen door Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top