Casa Encantada

Kleinschalig boutiquehotel in Antigua

Casa Encantada

Kleinschalig boutiquehotel in Antigua

Casa Encantada

Boutiquehotel in Antigua

Casa Encantada is een luxe hotel in de 16e eeuwse Spaanse koloniale stad Antigua. Centraal gelegen, elegant en gastvrij, met een persoonlijke service. Dit kleine boutiquehotel biedt alle gemakken voor uw verblijf in de stad, die is aangewezen als UNESCO werelderfgoed. Bezoek de bergen, vulkanen en koffieplantages vanuit dit comfortabele hotel. Op loopafstand van het boutiquehotel ligt de Central Plaza, het Nationaal Museum, de kloosters en de kerken. 

Kleinschalig en intiem hotel

Door een traditionele houten en ijzeren zware deur betreedt u Casa Encantada, een oase van rust. De binnenplaats heeft een mooie tuin met zwembad. Het hotel heeft slechts negen kamers, individueel ingericht en een luxe daksuite. Alle kamers zijn ingericht met een comfortabel smeedijzeren hemelbed met Italiaans bedlinnen. De meeste kamers liggen op de 1e verdieping en kijken uit over de mooie binnentuin. Daarnaast is er een prachtig terras met een bar en ontbijtruimte. 

Tips & Tops Casa Encantada Antigua:

  • Centrale ligging
  • Personeel spreekt Engels, Spaans en Frans
  • Comfortabel en elegant boutiquehotel
  • Zwembad in een mooie binnentuin

Rondreizen Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Casa Encantada