Dublin

Verrassende ervaringen in een bruisende stad

Dublin

Onverwachte ontdekkingen

De Ierse hoofdstad Dublin laat zich het beste omschrijven als veelzijdig en uniek. Rondom Merion Square bevinden zich kenmerkende Gregoriaanse huizen en staat het beeld van Oscar Wild. Wandel door naar St. Stephan's Green voor een bezoek aan Little Museum waar een excentrieke verzameling voorwerpen, geschonken door de Dubliners zelf, u een kijk in het leven van de locals biedt.

Verbaas u over de schitterende bibliotheek van Trinity College met het 'Book of Kells' en bezoek de imposante kathedralen St. Patrick's en Christ Church. Indrukwekkend is ook een rondleiding door Europa's grootste leegstaande gevangenis Kilmainham Gaol.

Geniet van een drankje in het Guinnes Storehouse, de Jameson Distillery of in een van de vele pubs in Temple Bar. Dublin bruist!

Rondreizen door Ierland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Dublin

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top