Mihingo Lodge

Ecolodge grenzend aan Lake Mburo N.P.

Mihingo Lodge

Ecolodge grenzend aan Lake Mburo N.P.

De luxueuze Mihingo Lodge heeft een unieke ligging, grenzend aan Lake Mburo National Park. Hoog op een granieten kopje biedt Mihingo een spectaculair uitzicht over het uitgestrekte savannelandschap. Vanuit het restaurant en de infinity pool kijkt u uit over de vallei waar buffels, elanden, impala’s, wrattenzwijnen, bush bucks en zebra’s drinken bij de waterhole.

De milieuvriendelijke lodge biedt maar liefst 18 (!) activiteiten aan om de omliggende natuur te verkennen, uiteenlopend van nachtsafari’s te paard en birding boottochten tot aan mountainbike avonturen in de mix met een cultureel bezoek. Where the world can’t find you…

Tips & tops van Mihingo Lodge:

  • 12 unieke ruime tentvilla’s die van alle gemakken zijn voorzien
  • Infinitypool en restaurant met uitzicht over de waterhole
  • Eigen 100% biologische groente- en kruidentuin
  • Rijk gevulde bar en een wijnkaart met Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen
  • De grootste verscheidenheid aan activiteiten van alle nationale parken van Oeganda
  • Het Mihingo Conservation & Community Development Fund of MCCDF is een afzonderlijke non-profit organisatie met als doel het behoud van de natuur buiten het park en het terugdringen van het conflict tussen mens en natuur 

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top