Bwindi Impenetrable Forest National Park

Op zoek naar de zeldzame berggorilla’s

Bwindi Impenetrable Forest National Park

Zeldzame berggorilla's en pygmeeën 

De voornaamste reden om naar Oeganda af te reizen is voor veel mensen een bezoek aan het Bwindi Impenetrable Forest National Park, om op zoek te gaan naar de zeldzame berggorilla’s die hier leven. Het bos op de flanken van de steile bergen lijkt ondoordringbaar. Bomen groeien tot wel 60 meter en laten nauwelijks licht door. Door het schemerige woud gaat u onder begeleiding van een deskundige gids op zoek naar de zeldzame ‘bergreuzen’. De trekking door het vochtige woud kan soms intensief zijn, maar de ervaring is onvergetelijk!

Er zijn in totaal 17 gorilla families die u kunt bezoeken verdeeld over verschillende regio’s van Bwindi. Rondom het park leven de Batwa, een lokaal pygmee volk met een nog traditionele leefstijl. Behalve trekkings kunt u prachtige wandelingen maken tussen primaten, een variëteit aan bomen, planten en vogels.
 

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bwindi Impenetrable Forest National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top