Queen Elizabeth National Park

Gelegen aan de voet van de Ruwenzori’s

Queen Elizabeth National Park

Wildsafari's en boottochten

Gelegen aan de voet van het Ruwenzori Gebergte ligt Queen Elizabeth National Park. Het park ligt aan Lake Edward. Op de oevers vindt u dichte struiksavanne en eindeloze grasvlaktes met duizenden euphorbia’s (karakteristieke, enigszins cactusgelijkende planten). Tijdens wildsafari’s gaat u op zoek naar kob antilopen, buffels, olifanten, leeuwen, hyena’s, etc. Tijdens een wandeling in de Kyambura kloof kunt u oog in oog komen te staan met chimpansees. Door het gesloten karakter van de kloof zijn de chimpansees hier meestal relatief eenvoudig op te sporen. Om in alle rust nijlpaarden, krokodillen en een overvloed aan vogels te aanschouwen mag een boottocht over het Kazingakanaal niet aan uw reis ontbreken. Verken ook de zuidelijk gelegen Ishasha regio die onder meer bekend staat om de boomklimmende leeuwen.

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Queen Elizabeth National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top