Lake Bunyoni en Lake Mburo National Park

Schilderachtige meren, elk met een eigen karakter

Lake Bunyoni en Lake Mburo National Park

Wandelsafari's in Oeganda

Lake Bunyonyi is een sprookjesachtig meer, omringd door kleine dorpjes en bananenplantages. In het meer liggen talloze eilandjes, waarvan meerdere bewoond zijn. Per boot kunt u de overtocht naar een van de eilandjes maken en hier een paar dagen ontspannen verblijven. Wandelingen en boottochtjes per houten kano behoren tot de mogelijkheden.

Lake Mburo National Park


Lake Mburo N.P. is een ecologische uitloper van de savannes in zuidwestelijk Kenia en noordoostelijk Tanzania. Centraal in het park ligt een groot meer, omringd door wetlands en savannes. Bij helder weer is het mogelijk de Virunga vulkanen te zien liggen, waar Diane Fossey onderzoek deed naar de berggorilla’s. Lake Mburo is een van de weinige wildparken In Oeganda waar u wandelsafari’s kunt maken. Het park herbergt een grote populatie zebra’s en antilopen, maar ook veel verschillende vogelsoorten.

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Lake Bunyoni en Lake Mburo National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top