Kibale Forest National Park

Het leefgebied van vele primaten, waaronder de black & white colobus en de chimpansee

Kibale Forest National Park

Chimpansees in Oeganda

Het tropisch regenwoud van Kibale Forest National Park kent een van de hoogste dichtheden aan primaten ter wereld. Er leven onder andere de volgende primaten: black & white colobus, silver monkey, red-tailed monkey en de L’Hoest Monkey. Maar het park is vooral bekend om zijn grote populatie chimpansees. Onder begeleiding van een deskundige gids kunt u deelnemen aan “chimpansee tracking”, waarbij u op zoek gaat naar de chimpansees en andere apensoorten in het regenwoud. Het park is overigens niet alleen interessant vanwege de grote diversiteit aan apensoorten, maar ook het vogelleven is uitbundig en er leven veel prachtig gekleurde vlinders.

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kibale Forest National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top