Bialowieza

Bizons in eeuwenoud oerbos

Bialowieza

Ontmoeting met de Wisent

In een verre uithoek van Polen, grenzend aan Wit-Rusland, vindt u het laatst overgebleven oerbos in het laagland van Europa. Eeuwenoude bomen groeien hier samen in een enorme verscheidenheid aan habitats, waardoor het door UNESCO wordt erkend als een biosfeerreservaat en een werelderfgoed. Het Białowieża Nationaal Park is de thuisbasis van honderden zeldzame soorten vogels, insecten en paddenstoelen. Het meest unieke aan Białowieża is dat het 's werelds laatste toevluchtsoord is voor de Wisent, de Europese bizon en het grootste landzoogdier op ons continent.  Ga met erkende gidsen op pad en maak wandelingen om wolven, lynxen, bevers, bizons en bijzondere vogels zoals witrug- of drietenige spechten, pygmee-uil of de zeldzame vliegenvangers te spotten. Beleef de adembenemede natuur van Białowieża!

Rondreizen door Polen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bialowieza

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top