Het binnenland

Bergen, valleien en hoogvlaktes

Het binnenland

Bergen, valleien en hoogvlaktes

Het indrukwekkende landschap in het binnenland, in het hart van Noorwegen wordt beschermd in nationale parken. Laat u betoveren door ruige landschappen met besneeuwde toppen, valleien en hoogvlaktes in Jotunheimen National Park waar tevens de gelijknamige bergketen ligt. In het ‘huis der reuzen’ vindt u de hoogste bergen van het land en dit is het ideale gebied voor het maken van spectaculaire wandelingen. Verken ook het schitterende berglandschap van Rodane National Park met kans op het zien van rendieren. Een andere bewoner van Noorwegen is de mukusos en deze leeft in de ruige landschappen van Dovrefjell National Park. Al rijdend van het ene naar het andere park komt u door het het Gudbrandsdal waar de lokale bevolking trots is op de vele tradities op het gebied van muziek, dans en traditionele gerechten.

Rondreizen door Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het binnenland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top