Spitsbergen

Ongerepte poolwildernis

Spitsbergen

In het spoor van de poolreizigers

Op zoek naar de Noordelijke route om in Oost-Azië te geraken, kwam Willem Barentsz in 1596 terecht op Spitsbergen, een gebied van gletsjers, bergen en ijzige kusten. In deze ongerepte poolwildernis van Noorwegen is in het ruige landschap nog altijd een unieke flora en fauna te vinden. Ontdek hier het domein van de ijsberen en het rijke vogelleven. De verschillende nederzettingen zoals Barentsburg, Ny Ålesund en Longyearbyen ademen nog altijd de geheimzinnige sfeer uit van het verleden toen de walvis- en pelsjacht belangrijke activiteiten waren. Vandaag de dag wordt alles in het werk gesteld om de fragiele natuur van ‘Svalbard’ te behouden en bestaat tweederde van de archipel uit drie natuurreservaten, zes nationale parken, vijftien vogelreservaten en één geotopisch beschermd gebied.

Rondreizen door Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top