"Zin naar meer volgende keer met jullie ;)"

Manu De Tandt

Noorwegen
Klantervaring De Tandt Noorwegen

SELFDRIVE NOORWEGEN

De heer De Tandt maakte in 2021 een avontuurlijke roundtrip vanuit Bergen. De selfdrive leidde door authentieke dorpen, langs bergpieken, gletsjers en diepe meren en bevatte volop buitenactiviteiten waaronder de Trolltunga-, Besseggen-, Romsdalseggen Ridge- en Skåla hike.

Hartelijk dank aan Tryntsje voor het organiseren van een onvergetelijke reis naar het mooie Noorwegen. Op basis van vragen/vereisten werd een gevarieerd reisvoorstel aangeboden, waar eveneens nog aanpassingen mogelijk waren in functie van verdere noden of verwachtigen. De reis zelf was gewoonweg perfect georganiseerd, zowel op vlak van verblijven als op voorhand geboekte/gereserveerde activiteiten. Bijkomend, waren er genoeg vrijetijdsmomenten voor eigen ongeplande activiteiten.

Alsook, en allesbehalve onbelangrijk, bij een onverwacht probleem tijdens de reis (en dan nog tijdens het weekend) was de organisatie goed bereikbaar en behulpzaam, zowel telefonisch als per mail. Na de reis bleek er eveneens grote interesse naar de reiservaringen alsook verbeterpunten.

DUS gewoonweg een perfect draaiende organisatie die wilt instaan voor een onvergetelijke reiservaring.

Bedankt Untamed Traveling, zin naar meer volgende keer met jullie 😉