Hotel Brosundet

Dromerige romantiek en geprikkelde zintuigen

Hotel Brosundet

Dromerige romantiek en geprikkelde zintuigen

Beleef een eigentijds sprookje in Hotel Brosundet, gelegen aan de wateren van de Straat van Alesund in Noorwegen. In vervlogen tijden diende het gebouw als pakhuis, vandaag de dag verblijft u in een intiem familiehotel waar de gast nog altijd koning is. Voel u thuis in de warme inrichting waar comfort en authentieke elementen zoals houten balken en schuine daken perfect zijn gecombineerd. Geniet van verbluffende kunstwerken in het hotel, verken de omgeving per kajak en proef de lokale zeevruchten die dagelijks vers worden gevangen. Dit is waar onvergetelijke herinneringen ontstaan. Where the world can’t find you…

Tips en tops Hotel Brosundet:

• Boek een onvergetelijke wildlife seasafari waarbij u op zoek gaat naar zeeleeuwen, papegaaiduikers en adelaars
• Ga voor ultieme romantiek en boek een verblijf voor u en uw partner in de Molja vuurtoren
• Bezoek de pittoreske haven van Alesund
• Ontdek het land van de Fjorden tijdens een prachtige bergtocht
• Bestel de in bier gestoomde mosselen en zalm in Japanse stijl in visrestaurant Maki

Rondreizen door Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top