Walvissen

In het schijnsel van de Middernachtzon of Noorderlicht

Walvissen

Giganten van de oceaan

Het hele jaar door wordt Noorwegen bezocht door de giganten van de oceaan, de walvissen. Langs de kusten in het noorden van het land worden potvissen, orka’s, bultruggen en grienden gezien. Tijdens de zomer is het vooral de potvis die gespot wordt bij de eilandengroep Vesterålen. Rondom het eiland Andenes zwemmen het hele jaar grote groepen bultruggen.

Elke winter zwemmen miljoenen haringen naar de fjorden van Noorwegen met de Orka’s achter hen aan. In de fjorden doen de Orka’s zich te goed aan de haring, een spectaculair schouwspel waarvan het mogelijk is getuige te zijn tijdens een walvisexcursie in de regio van Alta. Het is maar net welke soort u wenst te spotten en kiest voor een achtergrond met de middernachtzon of met het Noorderlicht?

Rondreizen door Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Walvissen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top