Santiago de Chile

De hoofdstad van Chili met de mooie wijk Bellas Artes

Santiago de Chile

De hoofdstad van Chili

Santiago de Chile is een van de modernste en welvarendste miljoenensteden van Zuid-Amerika. Ook is de historie nog duidelijk zichtbaar in de hoofdstad van Chili in de vorm van historische bouwwerken en tal van interessante musea. Maar het aantrekkelijkste van Santiago is misschien wel de ligging. De stad bevindt zich tussen de Chileense kust en het Andesgebergte waardoor er tal van interessante uitstapjes gemaakt kunnen worden naar nabijgelegen stranden, wijnbodega's én skigebieden. Bezoek in Santiago de Chile de Cerro San Cristobal voor het mooiste uitzicht op de stad en de bergen. De lokale markt met veel verse vis en zeefruit is zeker ook een aanrader. 

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Santiago de Chile

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top