The Singular Santiago Lastarria Hotel

Gloednieuw modern vijfsterren hotel in het bohémienne Lastarria

The Singular Santiago Lastarria Hotel

Gloednieuw modern vijfsterren hotel in het bohémienne Lastarria

The Singular Santiago Lastarria Hotel

Nieuw vijfsterren hotel in het hart van Santiago

The Singular Lastarria is gelegen in de iconische bohémienne wijk Lastarria, het culturele en creatieve centrum van Santiago. Het gloednieuwe vijfsterren hotel combineert modern comfort moeiteloos met de charme van vervlogen tijden. Smaakvolle accenten als hout, soepel leer, sfeervolle verlichting maken het hotel een gastvrije omgeving om te ontspannen na de vele indrukken van de bruisende hoofdstad.

Strijk voor ontbijt, lunch of diner neer in één van de beste restaurants in de stad, The Singular Restaurant. Elegant, stijlvol en verfijnd en een menu dat is geïnspireerd op oude Chileense gebruiken.

Tips & tops van The Singular Santiago Lastarria Hotel:

  • 62 ruime elegante kamers in vier luxe niveaus. Alle hebben een aparte douche en bad en uiteraard WiFi
  • Het Lastarria District is een ervaring op zichzelf. Bezoek de vele nabijgelegen kunstmusea, maak een wandeling langs Santa Lucia Hill of door het groene Parque Forestal. Woon een evenement bij in Gabriela Mistral Cultureel Centrum, zie een show in een nabijgelegen theater, struin door de lokale winkels of geniet van een kop koffie in een plaatselijk cafeetje
  • Culinaire hotspot ‘The Singular Restaurant’, gegarandeerd een bovenaardse zintuiglijke ervaring
  • Revitaliserend comfort in de ruime spa. Een verkwikkende exfoliatie behandeling met minerale zouten, een revitaliserende hydrotherapie sessie of gewoon een duik in het zwembad?
  • Excellent serviceniveau
  • Bezoek ook het fantastische The Singular Patagonia- industriële architectuur in ruig Patagonia

Rondreizen Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s The Singular Santiago Lastarria Hotel