Nayara Alto Atacama

Desert Lodge & Spa

Nayara Alto Atacama

Luxe lodge midden in de Atacama woestijn

Alto Atacama is een prachtig voorbeeld van vernieuwende en duurzame architectuur. De Desert Lodge & Spa ligt verscholen in een vallei van serene schoonheid, de weelderige Catarpe Vallei van de Salt Mountain Range. De ligging, het weidse uitzicht, de rust en stilte en de prachtige outdoor lounge maken het hotel een bestemming op zich. De publieke ruimten en de 42 kamers zijn ingericht met lokale textiel, handwerk en steen.

De kamers zijn er in drie verschillende uitvoeringen. Allen hebben een privé terras en kijken uit op het prachtige 'Andescape', aangelegd door landschapsarchitect en botanicus Veronica Poblete, of op de Cordillera de la Sal Range en de Catarpe Vallei.

Het hotel heeft een geweldig restaurant bestaande uit twee buitenruimten en één overdekte ruimte. Voor de gerechten wordt gebruik gemaakt van lokale verse biologische produkten. Het menu wordt uiteraard vergezeld door de meest zalige Chileense wijnen.

Top 10 beste spa's in Latijns-Amerika

De spa is door Spa Finder in de top 10 van beste spa's in Latijns-Amerika genoemd. Deze oase in de woestijn wordt voorzien van water uit ijzige sneeuw. Behalve massages kunt u genieten van o.a. een Finse sauna, Turks bad, Schotse douches en indoor & outdoor hot tubs.

Sterren kijken en op avontuur in de woestijn

Laat u betoveren door de prachtige sterrennachten. Er is een open observatorium deck. Wilt u toch de omgeving verkennen? Er zijn 30 avontuurlijke excursies, allen begeleid door ervaren plaatselijke gidsen. Geisers en warmwaterbronnen bezoeken, de vulkaan beklimmen, mountainbiken door woestijn canyons, paardrijden op een zandduin en het verkennen van oude Inca ruïnes zijn slechts een paar van de mogelijkheden...

Tips & Tops Alto Atacama:

  • Alle kamers hebben een privé terras met prachtige uitzichten
  • Er zijn maar liefst 6 zwembaden
  • Het hotel organiseert culturele en avontuurlijke activiteiten om de woestijn te ontdekken
  • Nummer 1 top 15 Luxury Hotels in Chile Trip Adviser’s Choice Awards
  • Kijk u ook een naar Nayara Hangaroa op Paaseiland

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top