Torres del Paine

Een van Zuid-Amerika’s mooiste nationale parken is Torres del Paine, in het zuiden van Chili.

Torres del Paine

Een van Zuid-Amerika’s mooiste nationale parken is Torres del Paine, in het zuiden van Chili.

Torres del Paine

Gletsjers, fjorden en meren in Zuid-Chili

Torres del Paine in het zuidelijk deel van Chileens Patagonië is een van Zuid-Amerika's mooiste nationale parken. Het landschap van het park wordt gedomineerd door het Painemassief met de granieten torens (torres), waar het park naar genoemd is.

Wandelen

In het park zijn er talrijke duidelijke wandelpaden. De meest populaire route is het W-circuit dat de hoogtepunten van het park verbindt, de Grey gletsjer, de Valle Frances, de blauwe meren, Los Cuernos (de “horens”) en de granieten Torres. We regelen graag deze trekking of andere trekkings voor u; alle transport, trekkershutten en maaltijden – u hoeft alleen maar te genieten.

Wildleven

Het lagergelegen delen van het park zijn excellent voor het wildleven; langs de 'Sendero de la Fauna'  vindt u het prachtige schouwspel van guanaco’s (een lama soort), vossen en vele vogels met de 'torres' op de achtergrond. Dit is ook een zeer goede locatie om de machtige condors te spotten. Hoewel niet eenvoudig te observeren, adviseren we u graag in de exclusieve mogelijkheden om de poema te spotten.

Varen door het park

Ook varen per schip, kano en/of zodiac in en rondom het park is spectaculair  – langs de machtige Grey gletsjer, over de Serrano rivier met uitzicht op de ijsvelden of door de fjorden met onderweg zeeleeuwen, aalscholvers en wie weet de koning van de Andes, de machtige condor...

Rondreizen Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Torres del Paine

Inspiratie reizen voor Torres del Paine