Torres del Paine

Een van Zuid-Amerika’s mooiste nationale parken is Torres del Paine, in het zuiden van Chili.

Torres del Paine

Gletsjers, fjorden en meren in Zuid-Chili

Torres del Paine in het zuidelijk deel van Chileens Patagonië is een van Zuid-Amerika's mooiste nationale parken. Het landschap van het park wordt gedomineerd door het Painemassief met de granieten torens (torres), waar het park naar genoemd is.

Wandelen

In het park zijn er talrijke duidelijke wandelpaden. De meest populaire route is het W-circuit dat de hoogtepunten van het park verbindt, de Grey gletsjer, de Valle Frances, de blauwe meren, Los Cuernos (de “horens”) en de granieten Torres. We regelen graag deze trekking of andere trekkings voor u; alle transport, trekkershutten en maaltijden – u hoeft alleen maar te genieten.

Wildleven

Het lagergelegen delen van het park zijn excellent voor het wildleven; langs de 'Sendero de la Fauna'  vindt u het prachtige schouwspel van guanaco’s (een lama soort), vossen en vele vogels met de 'torres' op de achtergrond. Dit is ook een zeer goede locatie om de machtige condors te spotten. Hoewel niet eenvoudig te observeren, adviseren we u graag in de exclusieve mogelijkheden om de poema te spotten.

Varen door het park

Ook varen per schip, kano en/of zodiac in en rondom het park is spectaculair  – langs de machtige Grey gletsjer, over de Serrano rivier met uitzicht op de ijsvelden of door de fjorden met onderweg zeeleeuwen, aalscholvers en wie weet de koning van de Andes, de machtige condor...

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Torres del Paine 

EcoCamp Patagonia

Unieke Domes in Torres del Paine N.P.

Awasi Patagonia

Uniek hotel met zicht op Torres del Paine

Patagonia Camp

Luxe tentenkamp in Torres del Paine

The Singular Patagonia

Luxury hotel in historische fabriek

Tierra Patagonia

Een exclusief designhotel, zo ontworpen dat het hotel helemaal op gaat in de omgeving

Explora Patagonia

Beleef Patagonia op en top in het hart van Torres del Paine

INSPIRATIE VOOR Torres del Paine

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top