Poema's in Torres del Paine

Op zoek naar de Poema

Poema's in Torres del Paine

Op zoek naar de Poema

Poema’s in Torres del Paine

Poema spotten

Deze reis is speciaal ontwikkeld om deze charismatische wilde katten te spotten in één van de mooiste nationale parken ter wereld. U verblijft in het park zodat u overdag en vooral ‘s nacht op expeditie kunt gaan onder leiding van een deskundige gids. Deze reis is beschikbaar van november tot april.

Tips & Tops Safari Torres del Paine:

  • U verblijft in Hosteria Las Torres in het oosten van het park.
  • Het jachtgebied van de poema is in het oostelijke gedeelte van het park. Het gebied bestaande uit de noordelijke kust van het Sarmiento meer, de Laguna Amarga en de Laguna Azul staat er om bekend één van de hoogste concentratie poema's in het wild te bevatten. De periode van februari tot april is de beste tijd om de poema's te zien aangezien de vrouwtjes dan actief op jacht zijn naar voedsel voor hun opgroeiende welpen. Gedurende deze periode zijn ze niet alleen 's nachts actief, maar ook gedurende de schemeringsuren.
  • Als de tijd het toelaat gaat u ook op zoek naar andere dieren zoals de alomtegenwoordige guanaco, de lokale Andes herten of Huemul, Patagonische Hog-nosed stinkdieren en de twee vossensoorten die zich in het park bevinden, de Chilla en Culpeo vossen.

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.

Dagelijks overzicht

1 Reis van Punta Arenas of Puerto Natales naar Nationaal Park Torres del Paine
2-4 Op zoek naar de poema - dag en nacht excursies ; in het gezelschap van uw gids en poema tracker probeert u, op veilige afstand, poema families te observeren met behulp van verrekijkers en telescopen.
5 Excursie Torres del Paine en dan terugkeer naar Punta Arenas of Puerto Natales

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Chili