Patagonia Camp

Luxe tentenkamp in Torres del Paine

Patagonia Camp

Luxe tentenkamp in Torres del Paine

Patagonia Camp

Luxe tentenkamp in Torres del Paine

Aan het meer van Toro, iets buiten Nationaal Park Torres del Paine, ligt Patagonia Camp met yurts, luxe tenten in Mongoolse stijl. Het is een unieke ervaring om in dit prachtige gebied het magische “dicht bij de natuur”gevoel te ervaren van kamperen en toch te genieten van alle comfort van een 5* boutique hotel.

Het all inclusive arrangement bestaat uit transfers, overnachtingen, maaltijden van het zeer goede restaurant dat huisgemaakte en lokale Patagonische produkten serveert met excellente Chileense wijnen en een uitgebreide keuze aan dagelijkse excursies in de Chileense woestenij.

Staren naar de sterren

De 18 yurts zijn gezellig ingericht met parketvloeren en lokaal handgemaakte houten meubels; ze hebben centrale verwarming, een zithoek en een eigen badkamer. Een fantastisch uitzicht over het meer en de ruige bergen van Torres del Paine en 's avonds naar de sterren staren door het 'gat in het dak'. Een uniek kamp midden in de natuur!

Tips en Tops Patagonia Camp:

  • Alle yurts hebben een eigen terras met uitzicht op het meer
  • Het restaurant serveert onder andere Magellan lamsvlees en Centoya krab
  • Vissen en wandelen in de directe omgeving
  • Zeer persoonlijke service
  • Open van september t/m april; vroeg in het voorjaar of in het najaar is het rustig en het park prachtig
  • Er staan fietsen tot uw beschikking

 

Rondreizen Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Patagonia Camp