Tierra Patagonia

Een exclusief designhotel, zo ontworpen dat het hotel helemaal op gaat in de omgeving

Tierra Patagonia

Tierra Patagonia Hotel & Spa is een exclusief design hotel, ontworpen in relatie tot de fenomenale natuurlijke omgeving. Door de mooie architectuur gaat het hotel op in de omgeving. De sublieme geïsoleerde ligging aan het Sarmiento meer met uitzicht op de granieten Torres de Paine is fascinerend en nodigt u uit het zuidelijk Chileens Patagonië optimaal te beleven. Ook de zeer deskundige natuurgidsen, ontspanning in de spafaciliteiten en authentiek Patagonische “cuisine” zullen bijdragen aan een herinnering voor het leven. Het hotel heeft slechts 40 kamers, waaronder een paar familiekamers. Elke kamer biedt een fenomenaal uitzicht op de bergtoppen van Torres del Paine.

Tips & Tops Tierra Patagonia:

  • Zwembad met een view!
  • Kijk ook eens bij zusterhotel Tierra Atacama in de woestijn of het nieuwste Tierra Chiloé
  • Keuze uit veel excellente  (wandel-)excursies, ook naar minder bekende gebieden in het park

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top