Valparaiso en Viña del Mar

Valparaiso is een kleurrijke stad, gelegen aan de kust, met een door Unesco als erfgoed erkende binnenstad

Valparaiso en Viña del Mar

Werelderfgoed Unesco en mondaine badplaats

Valparaiso en Viña del Mar liggen aan de Pacific kust ter hoogte van Santiago de Chile. De baai van Valparaiso, ooit een belangrijke wereldhaven, is omringd door heuvels waar de veelkleurige huisjes aan lijken te hangen, een uniek uitzicht. Kabelsporen en straatliften verbinden de heuvels met de smalle kuststrook en werden een symbool van de stad. De binnenstad werd begin deze eeuw door Unesco erkend als werelderfgoed. Sindsdien trekt de stad ook veel kunstenaars aan; de rauwe havenstad met smalle steegjes en vele muurschilderingen heeft een bohemien sfeer.
Iets ernaast ligt de tegenhanger, het strand van het mondaine Viña del Mar, de bekendste badplaats van Chili, is ontstaan in de 19e eeuw als zomerverblijf voor de rijke burgers van Santiago. Omwille van de vele parken, tuinen en de wandelpaden staat Viña del Mar bekend als de Tuinstad van Chili.

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Valparaiso en Viña del Mar

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top