Reis door Chili & Argentinië

"Wow, wow, wow, wat een fantastische reis!"

- Francien Konsten -

Beste medewerkers van Untamed Travelling,
Wow-wow-wow, wat een fantástische reis door Chili en Argentinië heb ik gemaakt!
Dankzij jullie inspanningen, georganiseer, afstemmen, inzet, terugkoppelen etc. is mijn reis zonder problemen verlopen.
Wat een luxe – al die tranfers van en naar hotels, luchthavens en busstations – geen verlies van tijd voor mij door zoeken en puzzelen. Al die hotels met kamers met eigen sanitair, prachtig gelegen in de natuur of praktisch midden in het centrum. Elk hotel weer met een totaal andere stijl maar overal met super gastvrije medewerkers – geweldig om mee te maken.
Wat een begeleiding – mijn dossier lag met vouchers en aanvullende informatie in het eerste hotel in Santiago onder begeleiding van een heerlijke fles wijn. Het aansluitende telefoontje van jullie lokale partner om te checken of ik vragen/twijfels of wat dan ook had. De bereikbaarheid van hen tijdens mijn reis – ook top! De helderheid en duidelijkheid van de gemaakte afspraken/reserveringen – goed gecommuniceerd!
En dan de lokale gidsen! Bij elke lokale touroperator was er persoonlijke aandacht, uitvoerige uitleg, heldere afspraken over tijden en over inhoud van geboekte excursies – altijd een lach op het gezicht, geen vraag te lastig, nog een keer uitleggen? Géén probleem: daar heb ik niets dan complimenten voor. Ik heb zelf 4 jaar als reisbegeleidster/tourguide gewerkt, ken het vak en wat het vraagt.
Ook dank voor jullie kaartje bij thuiskomst – dat stel ik echt op prijs!
Wat een inhoud – zoals ik had gevraagd: een combi van ‘must sees’ en lokale sfeer, van verzorgde excursies tot zelf te ondernemen wandeltochten. Natuurlijk was ik overal maar een paar dagen en dat was natuurlijk véél te kort, maar om een goede indruk te krijgen en dieper te kunnen gaan dan de oppervlakte was het goed.
Dus ja – graag mijn welgemeende complimenten en hartelijkste dank aan iedereen – hier bij Untamed Travelling en in Zuid-Amerika bij alle lokale touroperators – die eraan heeft bijgedragen deze reis voor mij zo vorm én inhoud te geven.
Dank en warme groet,
Francien Konsten

Francien Konsten maakte een 38-daagse reis door Chili en Argentinië. Ze bezocht onder meer Santiago de Chili, Valparaiso, Chiloe, Puerto Varas, Bariloche, El Calafate, Perito Moreno gletsjer, Ushuaia, Torres del Paine en Paaseiland. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top