Rondreis Peru, Paaseiland en Buenos Aires

"Wat een mooi land. Boven verwachting!"

- Lisbeth Sorensen & Stefan Willems -

Hartelijk dank voor het samenstellen van deze hele mooie en goed georganiseerde reis. Hierna een kort verslag van onze ervaringen.

Peru; wat een mooi land. Leuke mensen, lekker eten. Boven verwachting. Van Lima hebben wij jammer genoeg weinig gezien doordat de retourbus ‘s middags gepland was. Voordeel hiervan was zwem/zontijd in DoubleTree hotel Paracas, wat een super hotel!

In Cusco hadden we een geweldig goede en aardige gids Georgi. Veel gezien en verteld over de cultuur en het hoe en waarom. Goede chauffeurs. Het hotel Munay Wasi in Cusco was met een mager ontbijt, heel kleine kamers en een onprettig contactpersoon geen aanrader.

Het hotel in Santiago was super, tegenover het vliegveld, lachen gewoon. Een zeer goede keuze. Wij konden lekker relaxen, zonder last van vlieggeluiden.

Paaseiland was in één woord geweldig! Wát een ervaring. De vlucht erheen, het excitement bij uitstappen, de vulkanen, de beelden, het simpele eten… Nicolas – wiens grootmoeder bij de opgravingen heeft meegewerkt – bleek een heel goede gids en prettig om drie dagen mee om te gaan. ‘Our kinda guy’. Meer ins en outs gezien dan gebruikelijk, denk ik.

Buenos Aires; mooie stad. Evita, tango etc. etc. is leuk om te zien en mee te maken. Verder niet speciaal. Het hotel was heel leuk en in een goede buurt, maar bij nader inzien net iets te ver van de metro, binnenstad of touristenbus. Er rijden alle modellen Renault van de laatste 40 jaar, leuk om te zien. Ook hier waren de gids en chauffeur heel aardig.

De vluchten met LAN waren zeer goed, zeker naar Paaseiland. Zeer goede service en films. KLM was snel, goed en op tijd.

Al met al een zeer positieve ervaring, geen last van de vele vluchten en tijdzones, ook het contact met jullie toen het effe mis liep met de bus in Peru.

Hartelijk dank.

Groet en dank,
Lisbeth & Stefan

Lisbeth & Stefan reisden in 16 dagen langs de hoogtepunten van Peru, naar bijzonder Paaseiland en sloten af met een verblijf in bruisend Buenos Aires, Argentinië.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top