Paaseiland en Robinson Crusoe Eiland

Het mysterieuze Paaseiland staat bekend om de verfijnde beelden uit de Moaicultuur.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Paaseiland en Robinson Crusoe Eiland

Mysterieus Paaseiland

Het mysterieuze vulkanische Paaseiland is een van de meest geïsoleerde eilanden ter wereld. Het staat bekend om de prachtige verfijnde beelden en andere overblijfselen uit de Moaicultuur. De magische beelden staan in groepen over het eiland verdeeld, sommigen zijn onafgemaakt. Er is nog weinig bekend over het hoe en waarom. Het Polynesisch eiland met zijn prachtige strand en koraalriffen is Chileens, maar de naam heeft het eiland te danken aan de Nederlander Jacob Roggeveen die in 1722 het eiland ontdekte op Paaszondag.

Robinson Crusoe eiland

Robinson Crusoe eiland is het hoofdeiland van de vulkanische Juan Fernandez archipel, ongeveer 650 kilometer voor de kust van Valparaiso, Chili. De rijke geschiedenis van het eiland staat bol van piraten, onderzoekers en zeeslagen. Bovenal staat het eiland bekend om zijn rijke en diverse flora en fauna; de Fernandiaanse subtropische bossen kennen meer dan 130 endemische vogelsoorten. Vanuit een exclusieve lodge kunt u deze natuurparel bewonderen en ontdekken. De naam Robinson Crusoe geeft al aan dat dit een afgelegen paradijsje voor fijnproevers is.

 

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Paaseiland en Robinson Crusoe Eiland

Explora Rapa Nui

Beleef Paaseiland op haar best bij Explora Rapa Nui. Alles is tot in de puntjes verzorgd en u heeft hier een fenomenaal uitzicht.

INSPIRATIE VOOR Paaseiland en Robinson Crusoe Eiland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top