Alentejo

Alentejo, geweldige combinatie van historische cultuur, prachtige natuur en uitgestrekte stranden in Portugal
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Alentejo

Rust en ruimte

De Alentejo regio van Portugal vormt ongeveer het onderste derde deel van het land en het strekt zich uit ten zuiden van de rivier de Tajo tot de noordelijke bergketens van de Algarve. Zoek de rust van de natuur en verken de glooiende heuvels, ruige pieken, eindeloze vlaktes en de uitgestrekte Atlantische kust. Er zijn grote stranden met kitesurfmogelijkheden maar ook beschutte, kristalheldere wateren perfect om te zwemmen. In de binnenlanden treft u onder anderen de op de UNESCO-lijst vermelde hoofdstad Evora met 2000 jaar aan erfgoed, terwijl verschillende oude plekken zoals het machtige Amoreira aquaduct, verscheidene imposante forten en grote kastelen het intrigerende verleden van Alentejo illustreren. Naast dit uitgebreide scala aan historische architectuur kunt u genieten van de ontspannen manier van leven, de rustieke keuken en wijn van wereldklasse.

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Alentejo

Craveiral Farmhouse by Belong

Modern landhuis omringd door natuurschoon in São Teotónio

São Lourenço do Barrocal

Sterrenbehandeling op immens landgoed vlakbij het Alqueva meer

INSPIRATIE VOOR Alentejo

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top