Craveiral Farmhouse by Belong

Modern landhuis omringd door natuurschoon in São Teotónio
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Craveiral Farmhouse by Belong

Modern landhuis omringd door natuurschoon

Craveiral Farmhouse by Belong is een uniek landhuis langs de kust van Alentejo, waar natuurschoon, authenticiteit en ware comfort samenkomen. Op steenworp afstand van natuurpark do Sudoeste Aletejano e Costa Vicentina, waar u wordt omgeven door bijzonder flora en fauna. Spot de zeldzame visarend, zie hoe ooievaren zich nestelen op de rotsen en ga op zoek naar de otters die leven in zee, iets wat bijna nergens in Europa nog voorkomt. Dankzij de kleinschaligheid voelt een verblijf bij Craveiral Farmhouse als een thuis, weg van huis. Een unieke plek van luxe en eenvoud, waar nieuwe belevingen op u wachten, maar ook niets hoeft. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Craveiral Farmhouse by Belong:

  • Landgoed van 9 hectare groot met 38 charmante studio’s en huizen
  • Boerderij
  • Muren versierd met originele zeefdrukken van Bruno Castro Santos
  • Ruime keuze uit verschillende activiteiten waaronder paardrijden, surfen, quadrijden en yoga
  • Met biologische, lokale en eigen geoogste producten wordt het concept ‘farm-to-table’ in het restaurant optimaal nageleefd
  • Geniet ’s avonds van een heerlijke barbecue bij het zwembad tijdens de zonsondergang
  • Bezoek de vele kleine strandjes, omringd door ruige kliffen

 

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top