Lissabon

Charme en elegantie aan de Taag

Lissabon

Betoverende stad met fijne sfeer

De pittoreske hoofdstad van Portugal is gebouwd op zeven heuvels, elk met een spectaculair uitzicht over de stad en de rivier de Tajo. De onmiskenbare charme is overal terug te vinden in deze oude stad. Felgele honderdjarige trams rammelen zich een weg omhoog door steile geplaveide straten. In de labyrintachtige en bruisende wijk Alfama aan de voet van het Moorse kasteel van São Jorge bevinden zich elegante terrassen onder sierlijke balkons vol met bougainvillea. Lissabon biedt een overvloed aan musea, galerieën en prachtige gebouwen. Daarnaast staat de stad bekend om zijn levendige culinaire scène. In de wijk Belém zijn tal van plaatsen om te genieten van een kop koffie met een ”pastel de nata” met uitzicht op 16e-eeuwse Torre de Belém of de vele met kleurrijke tegels versierde huizen.

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Lissabon 

The One Palácio da Anunciada

Koninklijk verblijf middenin het oude centrum van Lissabon

Corinthia Lisbon

Vijfsterren parel met panoramisch uitzicht op lichtstad Lissabon

AlmaLusa

Uniek boetiekstijl hotel in het hart van Lissabon

INSPIRATIE VOOR Lissabon

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top