Belmond Reid’s Palace

Iconische ontsnapping op het kleurrijke Madeira
Belmond

Belmond Reid’s Palace

Kleurrijke oase op torenhoge klif

Belmond Reid’s Palace is een iconische ontsnapping op het betoverende eiland van de eeuwige lente, Madeira. Een oase aan de rand van de Atlantische Oceaan, omringd door weelderige subtropische tuinen met verbluffende uitzichten over de haven van Funchal en de lagune. Verfijnde stoffen en donkerhouten meubels accentueren de elegante kamers. Suites zijn vernoemd naar George Bernard Shaw, die op het eiland de tango leerde, en Winston Churchill, die zijn memoires schreef in de schilderachtige omgeving. Zowel binnen als buiten de poorten van Reid’s Palace staan memorabele reiservaringen op u te wachten. Beleef het zelf, Where the world can’t find you…

Tips & tops Belmond Reid’s Palace:

  • William Restaurant is bekroond met een Michelin-ster
  • Tennisbaan & fitnesscentrum
  • Drie buitenzwembaden
  • Geniet van aromatherapieën en massages in de spa
  • Een begeleidende wandeling door de subtropische tuinen geeft u inzicht in de inheemse flora van het eiland
  • Maak een indrukwekkende boottocht naar de Desertas-eilanden van Madeira
  • Wandel naar de top van São Lourenço voor adembenemende vergezichten

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Belmond Reid’s Palace 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top