Expeditiecruises met Albatros Expeditions

Toonaangevende kleinschalige expeditiecruises

Expeditiecruises met Albatros Expeditions

Toonaangevende kleinschalige expeditiecruises

Expeditiecruises met Albatros Expeditions

Toonaangevende kleinschalige expeditiecruises

Laat ons u meenemen naar de meest geïsoleerde en ongerepte gebieden van de planeet, op moderne speciaal gebouwde schepen met echte Scandinavische geest, stijl en comfort.
Hier bij Albatros Expeditions and Travel Group bieden we sinds 1985 expedities aan naar de meest afgelegen regio's van de wereld. We zijn een baanbrekende cruise-operator die uitzonderlijke ervaringen biedt aan boord van onze moderne, ultramoderne vloot. Ga met ons mee op de reis van je leven en beleef het allemaal met onze Scandinavische gastvrijheid!

Vloot

Met trots introduceren we twee van de meest geavanceerde schepen in onze vloot met hun bekroonde faciliteiten en routes, Ocean Victory en Ocean Albatros. Je zou kunnen denken dat onze schepen er een beetje anders uitzien. Dat is omdat ze zijn. Ervaring met ons! Onze expeditiecruiseschepen zijn zorgvuldig geselecteerd om de ultieme expeditie-ervaring in poolgebieden te bieden. Met een gevestigde reputatie en toegang tot superieure expeditieschepen sturen we al drie decennia reizigers naar de poolgebieden.

Onze Expeditiecruises met Albatros Expeditions

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Expeditiecruises met Albatros Expeditions door Untamed

Alle Expeditiecruises met Albatros Expeditions