Huwelijksreizen

Uw huwelijksreis moet net zo bijzonder zijn als uw trouwdag. Wij verzorgen met liefde uw romantische, luxe huwelijksreis, naar een exclusieve bestemming

Huwelijksreizen

Uw huwelijksreis

Bij de mooiste dag van uw leven hoort ook de mooiste reis van uw leven. Of u nu kiest voor een zonovergoten strandverblijf op een van de paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan, een indrukwekkende safari in ongerept Afrika, een self drive door de onherbergzame natuurlandschappen van Alaska of een avontuurlijke cruise door tropisch regenwoud over de Amazone, wij zorgen ervoor dat u niets anders hoeft te doen dan zorgeloos te genieten van uw wittebroodsweken. Met liefde.

Op de bestemming van uw keuze mag u rekenen op een unieke gastvrijheid, exclusieve accommodaties en een warm onthaal; alle ingrediënten voor een once in a lifetime-experience! Untamed Travelling stelt uw droomreis geheel op maat samen. Wilt u in het buitenland trouwen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Huwelijksreizen DOOR UNTAMED

Huwelijksreis Zuid-Afrika en Mauritius

Een bijzondere safari in Zuid-Afrika gevolgd door een strandvakantie Mauritius

Treinreis Parijs-Venetië

Met de Simplon Orient Express van Parijs naar Venetië

Rondreis subliem Suriname

Jungleparadijzen en Marroncultuur

Huwelijksreizen OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

Exclusieve safari per vliegtuig naar Lake Manyara, Tarangire, de Ngorongoro krater en de migratie in Serengeti, waarbij u overnacht in de beste accommodaties van Oostelijk Afrika
Een rondreis per vliegtuig naar de twee bekendste bezienswaardigheden van Zuidelijk-Afrika; het wereldberoemde Kruger Nationaal Park en de indrukwekkende Victoria Watervallen op de grens met Zambia en Zimbabwe

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top