Island hopping Seychellen

Ontspannen en inspannen, dat kunt u op deze ontdekkingsreis waarbij u de drie hoofdeilanden, Mahé , Praslin en La Digue bezoekt. Mahé is de grootste van de 115 eilanden van de Seychellen…

Island hopping Seychellen

Van eiland naar eiland

Ontspannen en inspannen, dat kunt u op deze ontdekkingsreis waarbij u de drie hoofdeilanden, Praslin, Mahé en La Digue bezoekt. Praslin bezit een haast paradijselijke fauna. Wuivende palmbomen in overvloed en de Coco-de-Mer met haar sensuele vruchten, het symbool van dit eiland. U kunt ervoor kiezen om wat te wandelen en luieren, maar ook om te snorkelen, duiken, zwemmen, zeilen en vissen zijn deze eilanden de ideale plek!

U krijgt het gevoel alsof de tijd heeft stilgestaan zodra u voet aan wal zet op La Digue, waar bewoners zich fietsend of met ossenwagens verplaatsen. Het zilveren strand van Anse Source d’Argent, omgeven door lichtroze granieten rotsblokken en kokospalmen is adembenemend mooi.

Mahé is het grootste van de 115 eilanden van de Seychellen, met een indrukwekkende rijke flora en fauna. Behalve aangenaam vertoeven op de maar liefst 68 verblindend witte stranden, wandelt u over de mooiste trails in Morne National Park en beklimt u de Morne, een bijna duizend meter hoge bergtop. Theeplantages, scheepswrakken, reuzenschildpadden, walvishaaien en roggen zijn als het ware 'slagroom' op de taart.

TIPS & TOPS ISLAND HOPPING SEYCHELLEN:

  • Breng een bezoek aan de geurende en kleurende markt van de hoofdstad Victoria.
  • Zin in actie? Trek erop uit en neem één van de vele wandelpaden in Morne National Park.
  • Breng een bezoek aan Vallée de Maie en ontdek de legende van de Coco-de-Mer en met een beetje geluk maakt u kennis met de zwarte papegaai!
  • Laat u verrassen door de overheerlijke gerechten uit de Creoolse keuken.
  • Een natuurliefhebber? Integreer een nacht op Bird island of Cousine island of breng een bezoek aan Aride Nature Reserve island!
  • U kunt deze reis naar wens verlengen.

UW REIS OP MAAT

Dagoverzicht

1-4 Verblijf op Praslin
5-8 Per boot naar La Digue
9-12 Boot naar Mahé
13 Retourvlucht

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Mahé Island

Mahé Island is het grootste van de 115 eilanden en in omvang vergelijkbaar met Texel. Het wordt ook wel eiland van overvloed genoemd vanwege de rijke flora en fauna. U kunt er optimaal van genieten...

Praslin Island

Minder bergachtig dan Mahé en daardoor gezegend met een paradijselijke flora. Het eiland is zo speciaal dat ooit werd gedacht dat dit de echte Hof van Eden was. De vele palmbomen verklaren...

La Digue island

Het eiland La Digue heeft de meest gefotografeerde stranden ter wereld. Wie dit eiland bezoekt, belandt in een wereld waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Bewoners verplaatsen zich met fietsen en ossenwagens...

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top