Mahé Island

Mahé Island is het grootste van de 115 eilanden en in omvang vergelijkbaar met Texel. Het wordt ook wel eiland van overvloed genoemd vanwege de rijke flora en fauna. U kunt er optimaal van genieten…

Mahé Island

Hoofdeiland van de Seychellen

Mahé is het grootste van de 115 eilanden en in omvang vergelijkbaar met Texel. Het wordt ook wel eiland van overvloed genoemd vanwege de rijke flora en fauna. U kunt er optimaal van genieten dankzij de vele wandelroutes. De mooiste liggen in het nationale park van Morne, genoemd naar de bijna duizend meter hoge bergtop. Voor de kust ligt het Port Launay zeepark. Het gebied trekt duikers uit de hele wereld door het nagenoeg ontbreken van stroming. De aanwezigheid van scheepswrakken, reuzenschildpadden, walvishaaien en roggen vergroot die aantrekkingskracht. Mahé telt maar liefst 68 paradijselijke stranden. Verder vindt u er theeplantages en ’s werelds kleinste hoofdstad. De bonte verzameling restaurants wordt geroemd om de overheerlijke gerechten uit de Creoolse keuken met verrassende variaties van rijst, vis, kruiden en groenten. Buiten de stad vindt u traditionele Creoolse huizen en ateliers van handwerkslieden. U kunt zich verplaatsen te voet en met de bus maar voor een klein bedrag huurt u een mini moke, een kleine auto waarmee u uw eigen bestemming kiest.

Rondreizen door Seychellen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Mahé Island

Anantara Maia Seychelles Villas

Magisch verblijf in luxe privévillas op tropisch eiland

INSPIRATIE VOOR Mahé Island

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top