Four Seasons Resort Seychelles

Villa’s op palen aan de paradijselijk baai van Petite Anse

Four Seasons Resort Seychelles

Exclusief toevluchtsoord op palen

Four Seasons Resort Seychelles ligt direct aan de baai van Petite Anse, één van de mooiste stranden van de Seychellen. Weg van de bewoonde wereld, een paradijs waar u heerlijk loom kunt luieren aan het zwembad, snorkelen in de baai of actief kunt watersporten. Uiteraard steeds met alle service die u zich kunt wensen binnen handbereik.

De 67 luxe resort villa’s zijn tegen een heuvel vol tropisch bos gebouwd. Op palen, een exclusievere boomhut zult u niet snel tegenkomen. Door de hoogte hebben de villa’s spectaculaire uitzichten en bent u verzekerd van privacy. Het strakke luchtige interieur in traditionele Creoolse stijl is van alle gemakken voorzien, inclusief een infinity pool. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de afzondering en rust met op de achtergrond de kalmerende golfslag van de azuurblauwe Indische Oceaan.

Daarnaast zijn er privé ‘residences’ waar u met een groter gezelschap kunt verblijven. Er zijn verschillende uitvoeringen, variërend van drie tot zes slaapkamers, uiteraard alle met een enorm privé zwembad.

Tips & tops van Four Seasons Resort Seychelles:

  • De culturele mix van de Seychellen ziet u terug in de diversiteit van de verfijnde gerechten in de restaurants ZEZ en Kennal. De lounges van deze restaurants serveren uitmuntende cocktails
  • Laat u zich liever gastronomisch in de watten leggen in de beslotenheid van uw eigen villa? Dat kan, 24/7
  • De spa maakt dit paradijselijke resort compleet. Ontelbare behandelingen, massages en rituelen, u kunt ervan genieten in één van de paviljoens of in uw eigen villa. Voor meditatie en yoga gaat u de natuur in
  • Joggers en wandelaars kiezen het uitdagende trail. De adembenemende uitzichten onderweg zijn de klim meer dan waard
  • In het fitness centrum traint u met uitzicht over de oceaan
  • Voor kinderen van 4-15 is er van alles te doen. Four Seasons heeft programma’s die variëren van surfles tot kinderyoga en voor de allerkleinsten kan een babysit geregeld worden
  • Perfecte bestemming voor uw huwelijksreis

Een andere parel van dezelfde keten is:

Rondreizen door Seychellen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top