Rondreis Caribisch Colombia

Een reis vol rust en ontspanning in combinatie met een vleugje cultuur

Galavanta Colombia

Rondreis Caribisch Colombia

Een reis vol rust en ontspanning in combinatie met een vleugje cultuur

Galavanta Colombia

Rondreis Caribisch Colombia

Relaxte rondreis Colombia

Zoekt u een reis vol rust en ontspanning in combinatie met een vleugje cultuur? Dan is dit de reis van uw dromen! Na een eerste kennismaking met het koloniale Bogota geniet u van tropische stranden waar u heerlijk kunt wandelen en zwemmen in de natuurlijke baai La Piscina en ontdekt u het spectaculaire achterland van de Sierra Nevada de Santa Maria. Maak kennis met de cultuur van lokale Kogi indianen en hun manier van leven. Fiets door het romantische en historische Cartagena de las Indias; met zijn smalle straatjes met bloemrijke pleintjes en beeldschone koloniale herenhuizen wordt het gezien als één van de allermooiste steden van Latijns-Amerika. Sluit uw af reis op Providencia Island, waar u kunt snorkelen in het heerlijke warme water en smult van heerlijke visgerechten! Where the world can’t find you…

TIPS & TOPS RONDREIS CARIBISCH COLOMBIA:

  • Geniet van een schitterend uitzicht over Bogota vanaf de heilige berg Montserrate.
  • Wandel over junglepaden naar Arrecifes, één van de mooiste plekken van Tayrona National Park waar de golven van de wilde zee op enorme rotsblokken breken.
  • Snorkel of duik bij het derde grootste koraalrif ter wereld op het idyllische Isla Providencia.
  • U vliegt rechtstreeks en zeer comfortabel met KLM.
  • Geniet van het uitzicht vanuit het bubbelbad van Deep Blue Eco Boutique Hotel op het turquoise water van de Caraïbische Zee.
  • Informeer naar de trekking naar de Ciudad Perdida, de verloren stad van de Tayrona Indianen in Sierra Nevada de Santa Marta NP. Dit is één van de klassieke en meest spectaculaire trektochten van Latijns-Amerika!
  • Verleng uw reis met een verblijf in de Amazone, informeer naar de mogelijkheden!

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.