Playa Koralia Hotel

Een uniek hotel aan de Caraïbische kust

Playa Koralia Hotel

Bijzonder strandhotel Colombia

Het Playa Koralia Hotel is een uniek natuur hotel aan de Caraïbische kust vlakbij nationaal park Tayrona. Het hotel ademt een sfeer van blote voeten luxe. De uniek locatie samen met de bijzondere speelse architectuur en het respect voor traditionele elementen bezorgt u een niet te evenaren ervaring. Deze escape biedt prachtige cabañas met privé-terras en hangmatten. De spafaciliteiten, de charmante strandbar en het prachtige strand doet de rest. Dit paradijsje ligt tussen de met sneeuw bedekte toppen van de Sierra Nevada en de Caraïbische zee.

Tips & Tops Playa Koralia hotel:

  • Organische keuken met romantisch buiten tafelen
  • Spa Koralia staat zeer goed aangeschreven
  • Het hotel verhuurt ook design lofts in Cartagena
  • Elke kamer is anders ingericht
  • Geniet van een badkamer in de open lucht, een bijzondere ervaring
  • Gelegen in een mooie tropische tuin

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Playa Koralia Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top