Bogotá

De hoofdstad van Colombia, Bogotá, is een bruisende stad met een prachtig en goed bewaard koloniaal centrum, La Candelaria

Bogotá

Prachtig koloniaal centrum

De hoofdstad van Colombia, Bogotá, ligt op een hoogte van 2500m omgeven door de Cordillera Oriental. De miljoenenstad is een bruisende, soms chaotische metropool met één van de grootste en best bewaarde koloniale centra van Zuid-Amerika, La Candelaria. Het is een verrassend mooie en gezellige wijk, met theaters, galerijen, culturele cafés, bibliotheken en universiteiten. Kenmerkend zijn de typische kasseistraatjes, de kleurrijke koloniale woningen met hun bewerkte portalen en balkons, de vele witte kerkjes en kloosters en de plaza’s met de belangrijkste historische gebouwen.

Bogotá is een verrassende parel in Zuid-Amerika met grote tegenstellingen. Enerzijds het vroegere koloniale centrum met de gezellige straatjes, restaurantjes en winkeltjes. Anderzijds de bruisende metropool met hypermoderne gebouwen en luxueuze winkels. Laat u verrassen door deze mooie, levendige stad!

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Bogotá 

B.O.G. Hotel

Designhotel in Bogotá

INSPIRATIE VOOR Bogotá

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top