B.O.G. Hotel

Designhotel in Bogotá

B.O.G. Hotel

Designhotel in Bogotá

Het luxe B.O.G. hotel in Bogotá is het eerste designhotel in Colombia. Alles in en om het hotel straalt 'goud' uit en roept gevoelens op van perfectie, gaafheid en schoonheid. Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens een bezoek aan dit designhotel van wereldklasse. Alles wat u ziet, hoort, proeft, voelt en ruikt zal de gouden ervaring van de B.O.G. Hotel versterken. Het interieur is ontworpen om u in luxe te laten baden...

Een hotel van goud

Zodra u het hotel binnen komt begint uw bijzondere ervaring. De minimalistische, geometrische architectuur wordt afgewisseld met rijke stoffen en kleuren, geïnspireerd op de Colombiaanse natuurlijke schatten; goud en smaragden. Voor een goed diner hoeft u de deur niet uit; het restaurant serveert tongstrelende seizoensgebonden degustatiemenu's en andere Colombiaanse gerechten met een verfijnde twist. Het hotel is gelegen in de exclusieve en trendy wijk 'La Cabrera' in het noorden van Bogotá, te midden van de beste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ervaar Colombia vanuit dit ultra-chique en trendy hotel, met de skyline van Bogotá als adembenemend decor.

Tips en Tops van B.O.G. Hotel:

  • Een gouden verblijf in een exclusief design hotel
  • Het design in het gehele is geïnspireerd op de twee Colombiaanse natuurlijke schatten: goud en smaragd
  • Centrale ligging in de wijk 'La Cabrera'
  • Het interieur won de Premio Lápiz de Acero (StalenPotlood) Award 2012
  • Laat u onderdompelen in luxe in de Emerald Spa waar u kunt kiezen uit diverse schoonheidsbehandelingen en stoombaden
  • Dankzij het B.O.G. hotel is Colombia op de kaart gezet in de wereld van schoonheid en luxe
  • Een professionele barman mixt voor u de lekkerste cocktails in de Lounge Bar
  • Het paradepaardje is volgens ons het dakterras, inclusief zwembad én een fenomenaal uitzicht over de stad en de omgeving

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR B.O.G. Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top