Casa Pestagua Boutique Hotel

Herleef de tijden van de 18e eeuw in het Casa Pestagua Boutique Hotel in het ommuurde centrum van Cartagena.

Casa Pestagua Boutique Hotel

Historisch design hotel in Cartagena

Treed binnen in het ‘mooiste hotel van Cartagena’, zoals de graaf van Pestagua zijn huis noemde in de 18e eeuw. En daar is ook niets aan gelogen; het design, de inrichting en de sfeer van Casa Pestagua Boutique Hotel stralen één en al historie en grandeur uit. De authentieke elementen zijn keurig bewaard gebleven en daardoor voelt het alsof hier de graaf zelf ieder moment kan binnenstappen.
Het hotel ligt in het hart van het ommuurde van Cartagena vlakbij Plaza Santo Domingo met haar prachtige koloniale kerk. U bevindt zich hier in het centrum van de stad, maar in het hotel is daar niets van te merken; zodra u het hotel binnenstapt laat u de drukte van de stad achter u en wordt u verwelkomd door rust en ruimte. Er zijn elf ruime kamers met hoge plafonds en ieder met een andere, persoonlijke inrichting.

Tips en Tops van Casa Pestagua Boutique Hotel:

  • De kamers zijn uitzonderlijk ruim voor dergelijke koloniale hotels en zijn van alle moderne gemakken voorzien
  • Uw dag ontspannend afsluiten (of beginnen)? De spa biedt u diverse behandelingen, waaronder één op basis van koffie
  • Trek u terug op het dakterras vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de Caribische Zee. Zeker met zonsondergang is het uitzicht betoverend, maar ook is het een heerlijke plek om te ontbijten of te dineren
  • Dineren als een koning/ koningin? Neem dan plaats aan de vorstelijk lange tafel en laat u in stijl bedienen

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Casa Pestagua Boutique Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top