Hotel Tcherrasi

Het meest exclusieve hotel in Cartagena

Hotel Tcherrasi

Het meest exclusieve hotel in Cartagena

Hotel Tcherrasi

Het meest exclusieve hotel in Cartagena

Het Tcherassi Hotel in Cartagena is een van de meest bekroonde met hotels ter wereld. Het hotel biedt haar gasten een unieke ervaring. Met maar 7 luxe kamers, ontworpen door designer Silvia Tcherassi, staan exclusiviteit, privacy en persoonlijke aandacht voorop. Het boutique hotel in Cartagena bevindt zich in een koloniaal herenhuis gelegen in het historische centrum. Het heeft een van de meest bekroonde restaurants, onder leiding van chef-kok Daniel Castaño, van de stad. Meer dan genoeg redenen om hier te verblijven tijdens uw bezoek aan Cartagena. 

Design in het historische centrum

Na een grondige renovatie van het 250 jaar oude herenhuis is er een uniek designhotel ontstaan, eigendom van fashion designer Silvia Tcherassi. Met slechts 7 kamers en suites biedt het hotel de perfecte mix van design gecombineerd met authentieke details. Als gast zal het u aan niets ontbreken. De kamers en suites zijn ruim, met hoge plafonds, een eigen balkon en grote open badkamers. Daarnaast heeft het hotel een geweldige spa, een chic Italiaans (bekroond) restaurant en een lounge met zicht op de tropische tuin met vier zwembaden. Het dakterras biedt zicht op de oude stad tot aan de zee. 

Tips & Tops Tcherassi Hotel Cartagena:

  • De ligging in het historische centrum
  • De combinatie van design en authentieke elementen
  • Ultieme luxe
  • De spa
  • Het dakterras met uitzicht over de oude stad
  • De bekroonde Italiaanse keuken

Rondreizen Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Hotel Tcherrasi