Casa San Agustin

Koloniale schat in Cartagena

Casa San Agustin

Koloniale schat in Cartagena

Bestaande uit drie witte koloniale gebouwen, is Casa San Agustin een authentiek boutique hotel in het levendige Cartagena. Opnieuw ontworpen om het koloniale erfgoed van Colombia intact te houden. Originele fresco’s in de bibliotheek, eeuwenoude plafonds met houten balken, groene patio’s en kunstzinnig bewaard gebleven architectonische details in iedere kamer. De architectuur van Casa San Agustín roept de rijke geschiedenis van de stad uit de 17e eeuw op. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Casa San Agustin:

  • 20 ruime kamers en 11 suites, ingericht met een moderne en authentieke Colombiaanse stijl
  • Verwarmd zoetwaterzwembad omringd door torenhoge tropische planten
  • Aurum Spa biedt gepersonaliseerde verwenbehandelingen met lokale producten zoals Colombiaanse koffie, pure tabak, vulkanische modder en botanische Naturopathica-oliën.
  • Gebruik de fietsen van het hotel om de koloniale stad Cartagena te ontdekken
  • Geniet van een luxe gastronomische ervaring in het Alma Restaurant, een ware beleving door de smaken van Cartagena
  • Privéstrand Acasi op het eiland Barú is exclusief voor gasten
  • Kinderen onder de 11 jaar verblijven gratis

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Casa San Agustin

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top