Sofitel Legend Santa Clara

High-end luxury in majestueus eeuwenoud klooster

Sofitel Legend Santa Clara

Top luxe in colonial style

Sofitel Legend Santa Clara ademt één en al historie. Het uit 1621 stammende voormalige klooster is een waar icoon in de oude binnenstad van Cartagena. Santa Clara herbergt crypten, putten, biechtstoelen en schilderijen die vakkundig gebruikt zijn in het fraaie interieur. Het middelpunt van het hotel is een grote binnenplaats gevuld met weelderige tropische planten en omlijst door de originele stenen kloosterbogen. Santa Clara beschikt over kleurrijke koloniale kamers, versierd met antiek meubilair en modernere kamers met een eigentijdse republikeinse inrichting. Veelal met prachtige uitzichten op de stadsmuur en de Caribische Zee.

Tips & Tops Sofitel Legend Santa Clara

  • 123 kamers en suites, waaronder vier luxueuze suites, waarvan er twee zijn geïnspireerd door beroemde Colombiaanse kunstenaars, Fernando Botero en Enrique Grau Araujo
  • Geniet van moderne gerechten met een Caribisch tintje in de twee restaurants van Santa Clara, "El Claustro" en "1621"
  • Keuze uit 250 topwijnen uit eigen wijnkelder
  • Ontspan met een verrassende cocktail in de prachtige tuin
  • Zoek verkoeling aan het zwembad, omgeven door ligbedden en wuivende palmbomen
  • Verwen u zelf met wellness en spa behandelingen

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Sofitel Legend Santa Clara

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top