Ecohabs Tayrona

Sfeervolle bungalows midden in de jungle van Tayrona National Park

Ecohabs Tayrona

Sfeervolle bungalows in Tayrona National Park

Privacy en rust staan centraal bij Ecohabs Tayrona, een comfortabel hotel in de groene jungle van Tayrona National Park. De traditionele, ronde bungalows liggen verspreid door de jungle en zijn geheel in stijl van de Tayrona Indianen met typerende hoge puntdaken van palmbladeren. Geniet van de geluiden van de natuur en van heerlijke lokale gerechten in het restaurant of van een ontspannende spabehandeling midden in de jungle.

Ontdek het Tayrona National Park

Ecohabs is een uitstekende uitvalsbasis om Tayrona National Park te ontdekken. Er worden diverse excursies georganiseerd zoals bird watching of een wandeltocht naar de oude ruïnes van de Tayrona indianen, maar u kunt natuurlijk ook zelf een wandeling maken door de ongerepte jungle of over de schitterende stranden.

TIPS EN TOPS VAN ECOHABS TAYRONA:

  • Hier geniet u van privacy en rust
  • Wat dacht u van een lichaamsbehandeling met fruit en yoghurt of met bamboe? In de spa van Ecohabs zijn genoeg mogelijkheden om uzelf lekker te laten verwennen
  • Vanuit het hotel loopt u zo naar het mooie strand Cabo San Juan. Desgewenst gaat er een Spaanssprekende gids met u mee
  • Ecohabs Tayrona is volledig omgeven door een ongerepte, groene jungle
  • Het restaurant bereidt heerlijke lokale gerechten

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

INSPIRATIE VOOR Ecohabs Tayrona

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top