Providencia

Ontspanning tussen de wuivende palmbomen op Caribisch eiland
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Providencia

Pirateneiland Providencia is een Caraïbische ‘hideaway’, ver weg van het massatoerisme. Met zijn eigen unieke cultuur voelt het heel anders aan dan de rest van Colombia. Het eiland werd in de 16e eeuw gekoloniseerd door de Britten die slaven uit Jamaica overbrachten om katoen, maïs en tabak te verbouwen. De meeste eilandbewoners zijn afstammelingen van deze slaven en de taal hier is Creools in tegenstelling tot Spaans.

Op Providencia geniet u van witte bounty stranden en turquoise zee. Rust en ontspanning bepalen het ritme op dit afgelegen Colombiaanse eiland in de Caraïbische Zee. Er zijn goede duikspots en de wateren om Providencia zijn warm, helder en vol met leven. U kunt een tour maken naar de mangroven of een wandeling naar de vulkanische heuvels in het binnenland. Een dagtrip brengt u naar het dichtbij gelegen eilandje Santa Catalina met zijn betoverende stranden en oude forten. U bereikt Providencia middels een binnenlandse vlucht vanaf het vasteland waarbij een tussenlanding wordt gemaakt op het toeristische San Andrés. 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Providencia

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top