Alfiz Hotel Boutique

Elegant koloniaal boetiekhotel in het historische ommuurde centrum van Cartagena

Alfiz Hotel Boutique

Boetiekhotel in het historische centrum van Cartagena

Alfiz Hotel Boutique is één van de best bewaarde geheimen van Cartagena. Het sfeervolle 17e eeuwse huis is onlangs volledig gerestaureerd waarbij het koloniale van het culturele erfgoed bewaard is gebleven maar het van alle gemakken van een modern boetiekhotel is voorzien. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van antiek en charmante oude stukken.

Gelegen in het historische ommuurde centrum van de stad is het een toegangspoort naar de culturele en historische en architectonische sites van de stad en de gezellige restaurants en bars.

Tips & tops van Alfiz Hotel Boutique:

  • De acht kamers zijn individueel ingericht, iedere kamer met een ander thema gewijd aan een bepaalde periode in de geschiedenis van Cartagena
  • Trek u terug in de bar, de bibliotheek of zoek verkoeling in het buitenzwembad
  • Het hotel ligt tussen de twee oudste pleinen van de stad in, Plaza de Bolivar en Plaza de la Aduana en bevindt zich vlakbij de kathedraal
  • Tripadvisor Traveler’s Choise Winner ‘Romantic Hotel’ 2014, 2015 en 2016
  • Gelegen op 20 minuten rijden van Cartagena’s internationale luchthaven

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Alfiz Hotel Boutique

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top