Cartagena de las Indias

Smalle straatjes met bloemrijke pleintjes en beeldschone koloniale herenhuizen

Cartagena de las Indias

Bijzondere stad in Colombia

Cartagena is een van de meest indrukwekkende steden van Zuid-Amerika. In deze havenstad verzamelden de Spanjaarden de schatten uit de nieuw veroverde gebieden, die dan eens per jaar naar Spanje verscheept werden in de beroemde 'zilvervloten'. De stad was dan ook een geliefd doelwit van piraten en vijandelijke legers en werd daarom beschermd door indrukwekkende stadsmuren en forten die nog steeds de oude stad domineren. Het historische centrum binnen de muren is één van de best bewaarde Spaans koloniale centra van het continent. De smalle straatjes verbinden de vele bloemrijke pleintjes en leiden langs de grote herenhuizen en palazzo ’s die de Spaanse elite liet bouwen. 
De bruisende stad is ook het centrum van de Afro Caraïbische cultuur en muziek waar u ’s avonds in de vele muziekclubs van kan genieten. Op de stranden van Bocagrande of de eilandjes in de baai kunt u ontspannen en genieten van het warme water van de Caraïbische zee.

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Cartagena de las Indias 

Casablanca Belle & Boutique

Stijlvol boetiekhotel met historische charme in Cartagena de Indias

Casa Pestagua Boutique Hotel

Herleef de tijden van de 18e eeuw in het Casa Pestagua Boutique Hotel in het ommuurde centrum van Cartagena.

Alfiz Hotel Boutique

Elegant koloniaal boetiekhotel in het historische ommuurde centrum van Cartagena

Hotel Tcherrasi

Het meest exclusieve hotel in Cartagena

INSPIRATIE VOOR Cartagena de las Indias

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top