Cartagena de las Indias

Smalle straatjes met bloemrijke pleintjes en beeldschone koloniale herenhuizen

Cartagena de las Indias

Smalle straatjes met bloemrijke pleintjes en beeldschone koloniale herenhuizen

Cartagena de las Indias

Bijzondere stad in Colombia

Cartagena is een van de meest indrukwekkende steden van Zuid-Amerika. In deze havenstad verzamelden de Spanjaarden de schatten uit de nieuw veroverde gebieden, die dan eens per jaar naar Spanje verscheept werden in de beroemde 'zilvervloten'. De stad was dan ook een geliefd doelwit van piraten en vijandelijke legers en werd daarom beschermd door indrukwekkende stadsmuren en forten die nog steeds de oude stad domineren. Het historische centrum binnen de muren is één van de best bewaarde Spaans koloniale centra van het continent. De smalle straatjes verbinden de vele bloemrijke pleintjes en leiden langs de grote herenhuizen en palazzo ’s die de Spaanse elite liet bouwen. 
De bruisende stad is ook het centrum van de Afro Caraïbische cultuur en muziek waar u ’s avonds in de vele muziekclubs van kan genieten. Op de stranden van Bocagrande of de eilandjes in de baai kunt u ontspannen en genieten van het warme water van de Caraïbische zee.

Rondreizen Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Cartagena de las Indias

Inspiratie reizen voor Cartagena de las Indias