Casablanca Belle & Boutique

Stijlvol boetiekhotel met historische charme in Cartagena de Indias

Casablanca Belle & Boutique

Koloniaal boetiekhotel in Cartagena de Indias

Casablanca is een kleine oase, weggestopt in de prachtige oude wijk Cartagena de Indias. Het 19e eeuwse huis is in 2012 geheel in stijl gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. De overblijfselen van de koloniale muren, de ruime gangen met waterfontijnen, de tropische vegetatie en de keuze van het meubilair, werkelijk álles is in harmonie in dit sfeervolle boetiekhotel waar wit de boventoon voert en de historische charme is behouden.

Het sobere terras op de derde verdieping is het grootste dakterras van de stad, vanwaar u uitkijkt over de oude stadsmuren en aan de horizon de zon in de oceaan kunt zien zakken.

Tips & tops van Casablanca B&B:

  • Twaalf elegante warm gedecoreerde open kamers met ruime badkamers, in vier luxeniveaus
  • Twee zwembaden waarvan één op het dakterras. De poolside bar serveert verfrissende drankjes en snacks
  • Dineren doet u eveneens op het dakterras, u heeft de keuze uit internationale specialiteiten en BBQ
  • Ontspan tijdens een Shiatsu massage aan het zwembad
  • Het intercontinentale ontbijt is inbegrepen

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Casablanca Belle & Boutique

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top